Flickr
Facebook
Twitter
Tweet
Google+
Youtube
Pinterest

Frima bemutató

 

Rational bemutató, Kombi Plusz bemutató terem

Rational chéf tréning, Wittenheim 2012

A Rational VCC 211-ről bővebben

A Frima VCC 211-ről bővebbenA Rational VCC 211-es típusa egy olyan multifunkcionális főzőberendezés, amely használható főzéshez, sütéshez, pirításhoz és frittírozáshoz is. Funkciói közé tartozik az is, hogy a húsokat, halakat, zöldségeket, köreteket, tojásételeket, leveseket és szószokat is automatikusan is elkészít.

Természetesen a Rational VCC 211 kézi üzemmódban is használható, a nagykonyhákban alkalmazott főzési módokhoz. A hőmérséklet tartománya 30-250 °C. A főzés és a munkavégzés rendkívül biztonságos vele, ugyanis a főzéshez, vagy a tisztításhoz használt vizet közvetlenül a serpenyő lefolyó szelepén keresztül ereszti le. Az üzemállapot alatt figyelmeztetéseket is jelez a szerkezet, például a forró olajra hívja fel a figyelmet. A konyhákban, ahol nagy a sürgés-forgás és gyorsan kell kiszolgálni a vendégeket, fontos, hogy biztonságos legyen a munkavégzés, így egy biztonsági hőmérséklet-korlátozóval is fel van szerelve a Rational VCC 211.

A Rational gépek bemutatójáról honlapunkon megtalálhatja a képeket, ha szimpatikusak voltak ezek a fantasztikus berendezések, ne habozzon, szerelje fel Ön is étterme konyháját egy Rational VCC 211-el! A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön nálunk bizalommal! 

Share Button
© 2020 kombiplusz.hu. Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Tájékoztató
Go to Top