A sokkoló hűtő jelentősége a vendéglátásban

A sokkoló hűtő jelentősége a vendéglátásban

Sokkoló gyorsasággal lehűteni az ételt? A sokkoló hűtők feladata pontosan ez. Az eredmény pedig egy olyan étel, ami megőrzi frissességét, olyan hatást kelt, mintha nemrégen készült volna el. Egy ilyen berendezés minden étterem számára nélkülözhetetlen, ha azt szeretné, hogy a vendégei ne csak tökéletes kiszolgálásban részesüljenek, hanem a megrendelt fogásokkal is maximálisan elégedettek legyenek.

A frissesség alapkövetelmény egy felszolgált étel esetében. Azonban nem lehet mindent szervírozás előtt közvetlenül elkészíteni. Itt segíti a vendéglátósok munkáját a sokkoló hűtő. A sokkoló hűtő gyors hűtést végez, miközben nagyon hatékonyan és óvatosan végzi a hűtést. Ezzel nagy mennyiségű étel óvható meg a romlástól.

A profi sokkoló hűtőből kivett ételek állagukban, kinézetükben, ízükben is megegyeznek a frissen elkészült fogásokkal. Ehhez az kell, hogy a belső hőmérsékletük kíméletesen hűljön 3 celsius fokra.A megbízható sokkoló hűtőkért keressen minket bizalommal és szerelje fel a konyháját professzionális berendezésekkel!

Comments are closed.