Rational sütőt a konyhába! Használja ki jól az idejét!

Rational sütőt a konyhába! Használja ki jól az idejét!

Egy étterem menüjében szereplő fogások megvalósítása sokféle elkészítési módot követel meg. Van olyan étel, amihez párolni kell a hozzávalókat, másokat sütni, főzni, pirítani. Minden elkészítési fázishoz külön edény, külön hely kell, ami befolyásolja, hogy milyen gyorsan készülnek el a megrendelt fogások.

Egy Rational sütővel a konyhában többé nem lesz gondja arra, hogy mindennel időben elkészüljön, és közben még a színvonalból sem kell lejjebb adnia! Nincs más dolga, csak a megfelelő helyre berakni a hozzávalókat, húsokat, zöldséget, halat, beállítani a szükséges adatokat, és a többit a Rational sütőre bízni. A sütés, párolás, frittírozás, főzés rövid idő alatt elkészül, amíg a konyha személyzete haladni tud a többi részfeladattal. 

Rational sütő nem túl sok helyet foglal, de annál több dolgot bízhat rá egyszerre. Használja ki a Rational sütőben rejlő páratlan lehetőségeket, és hozza ki a legtöbbet a konyhájából! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és tudjon meg többet a Rational modellekről!

Comments are closed.