Rational szervizünkre mindig számíthat!

Rational szervizünkre mindig számíthat!

A Rational sütője nem úgy működik, ahogyan eddig megszokta? Valamilyen műszaki hiba lépett fel, ami akadályozza a használatát? Ilyen esetekben nem kell szerelőt hívnia, csak értesítenie minket, és rábízni a dolgot a Rational szerviz szakembereire!

Rational szervizünk azért olyan megbízható, mert egyike vagyunk a gyártó hivatalos szervizpartnereinek. Ez a partnerkapcsolat azzal jár, hogy a cégünk nem csupán Rational termékek forgalmazásával foglalkozik, de a Rational szerviz kinevezést is megkapta, amit viszont nem minden forgalmazó cég mondhat el magáról. Rational szervizként tehát fontosnak tartjuk, hogy megfeleljünk a magas követelményeknek és eleget tudjunk tenni a minőségi elvárásoknak. Ennek érdekében a szervizelést végző szakembereink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt és naprakészen végzik a megbízásaikat, ha Rational berendezéshez hívja őket egy ügyfél.

Rational szervizünk rugalmasan és időhatékonyan gondoskodik arról, hogy sütője ismét tökéletesen működjön, ezért ne habozzon hívni minket, ha problémát észlel!

Comments are closed.