Konyhatechnológiai folyamatok teljes körű támogatása

A konyhatechnológia területe számos műveletet foglal magába, melyek végül a felszolgált késztermékekhez vezetnek. Melyek a leggyakrabban alkalmazott műveletek?

  • Főzés
  • Gőzölés
  • Sütés
  • Párolás
  • Pirítás
  • Füstölés
  • Sűrítés
  • Dúsítás

Egy vendéglátóipari egység konyhájában ezeket a folyamatokat a hatékonyabb munkavégzés érdekében célszerű professzionális nagykonyhai berendezéseken végezni, melyek nagy mennyiséget képesek feldolgozni többlet idő felhasználása nélkül. A minőségi nagykonyhai berendezések magas szintű ételkreációkat és kevesebb várakozási időt eredményeznek, a vendégek nagy örömére.
De hol szerezheti be ezeket? Cégünk minőségi nagykonyhai berendezések forgalmazásával foglalkozik, melyek között olyan márkák termékei közül válogathat, mint Rational, Frima és Irionox!
Amennyiben korszerűsíteni szeretné a munkafolyamatokat, vagy vendéglátóipari egységet nyit, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

kombiplusz.hu.16feb

Comments are closed.