Flickr
Facebook
Twitter
Tweet
Google+
Youtube
Pinterest

Műszaki adatok / Frima

Rational VarioCooking Center Multificiency

Gép tipus Szél., mélység, magasság tömeg teljesítmény
Rational VCC 112 T 962x800x400 mm 99 kg 17 KW
Rational VCC 112 1200x777x1100 mm 168 kg 17 KW / vitro ceránnal* 19,5 KW
Rational VCC 112+ 1200x777x1100 mm 186 kg 17 KW / vitro ceránnal* 19,5 KW
Rational VCC 112 L 1102x908x428 mm 132 kg 28 KW
Rational VCC 211 1164x914x1100 mm 195 kg 28,2 KW / vitro ceránnal* 30,7 KW
Rational VCC 211+ 1164x914x1100 mm 223 kg 28,2 KW / vitro ceránnal* 30,7 KW
Rational VCC 311 1542x914x1100 mm 251 kg 45 KW/ vitro ceránnal* 47,5 KW
Rational VCC 311+ 1542x914x1100 mm 279 kg 45 KW/ vitro ceránnal* 47,5 KW

   “+” = nyomás alatti főzés opcióval                                                                                                                                                                   * opció

 

Rational- Profi segítség a sütésben!

1549 Publicity WorksSzeretne olyan professzionális konyhai berendezéssel dolgozni, mely valóban komoly segítséget jelent az ételkészítésben? Ebben az esetben nem kell tovább keresnie, mert már meg is találta azt. Ismerkedjen meg a Rational termékeivel!

A Rational termékekről:

A Ratioanl termékeket a legmodernebb konyhatechnológia alapján tervezték és kivitelezték. A Rational modelljeivel a sütés, a párolás és a főzés lényegesen gyorsabbá válik, ezáltal hatékonyabb a konyhában folyó munka és gördülékenyebb a kiszolgálás is.

A multifunkcionális sütőkön érintőképernyő segítségével állíthatjuk be a használni kívánt programot, és ezután már csak el kell készíteni az ételeket. A sütés, pirítás, forralás – a nagy mennyiségű alapanyag ellenére – sem vesz igénybe húsz percnél több időt, így valóban megvalósítható a hatékony, gyors, mégis minőségi vendéglátás.

A Rational segítségével nemcsak Ön és alkalmazottai dolgoznak kevesebbet, de vendégei is jól járnak!

Forduljon hozzánk és kérje részletes tájékoztatónkat Ratioanl termékeinkről!

 

A Rational VCC 112 előnyei

A Frima VCC 112 előnyeiA Rational VCC 112 kifejezetten nagykonyhákba ajánlott, hiszen nagy helyet foglal, illetve számos funkciója miatt egy otthoni konyhában nem lenne kihasználva – bár biztosak vagyunk abban, hogy minden otthoni háziasszonynak is nagy segítséget jelentene egy ilyen készülék, csak kompakt kiadásban.

Válassza a Rational VCC 112 típusú készüléket!
Meglátja mekkora könnyítés lesz a munkájában, és hogy kész öröm lesz vele dolgozni. Minden ember örül annak, ha munkája során segítséget kap, a keze alá dolgoznak, és előre lendítik a munkában, a Rational VCC 112 készülék pedig kifejezetten ezt a célt szolgálja!

Ez a készülék automatikusan felügyeli a főzési folyamatot, és jelez, ha elkészült az étel vagy valamin változatni kell, így addig Ön nyugodtan végezheti a többi feladatát, hiszen tudjuk, hogy egy nagy konyhán sosincs idő pihenni.

Amennyiben Ön is szeretne éttermébe vásárolni egy Rational VCC 112 típusú főzőberendezést, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek, hogy végre megszerezhesse álmai konyhagépét!

 

Három étel elkészítése egyszerre? Lehetséges!

Három étel elkészítése egyszerreEgy étterem fenntartása nehéz feladat, és elsősorban a konyhában kell rendet tartani! A sok rendelés elkészítése mellett ügyelni kell arra is, hogy minden étel finom és tökéletes legyen, erre azonban nincs sok időnk, a kapkodás és a sietség pedig nem mindig célravezető!
A problémát orvosolhatjuk egy professzionális termékcsaláddal, amely leveszi a vállunkról a terhet, ez pedig nem más, mint a Rational !

A Rational évek óta foglalkozik konyhai segédeszközök gyártásával, melyek egy minőségi konyhában elengedhetetlenek.

A Rational legújabb fejlesztése a VarioCooking Center, amely egyszerre akár több feladatot is képes ellátni. Gyors felmelegedési ideje miatt akár azonnal elkezdhető vele a munka, anélkül, hogy az étel odaégne.
Egyszerre három munkafelületen történik a főzés és sütés: míg az egyikben burgonyát süt, addig a másik tégelyen sül a hús, a beépített kerámialapon pedig az isteni mártás fő, a gép pedig minden esetben figyelmeztet arra, ha az adott étel elkészült.

Válassza Ön is a Rational termékeket!

 

Rational: a díjnyertes konyhai eszköz

kombiplusz.huEgy vendéglátó egység működtetése sosem egyszerű feladat, sok kihívással kell megküzdeni ahhoz, hogy hosszú távú sikert tudjon elkönyvelni, aki belevág ebbe az üzletágba. A mindennapok során sok teendő kusza összevisszaságában kell rendszert teremteni, azonban minden út egy felé mutat, a színvonalas szolgáltatás és az elégedett vendégek sora felé.

A megbízható, profi konyhai eszközök nélkül bele sem érdemes vágni a vállalkozásba, mert az kudarcra van ítélve. A Rational multifunkciós sütők pontosan ilyen konyhai berendezések!

Az áltatunk forgalmazott Rational Variocooking Center Multificiency gépek nem csupán azért jelentenek tökéletes választást, mert a használatukkal egyszerre nagyobb adag étel is elkészíthető és olyan folyamatokat lehet levezényelni párhuzamosan, mint a párolás, sütés vagy főzés, de érintőképernyős kivitelezésük könnyen kezelhetővé és modernné teszi őket. A Rational Variocooking Center Multificiency berendezések nem egyszerű sütők, hanem olyan modern konyhai gépek, amik ugyanakkor díjnyertes termékek is. A Rational 2014-ben elnyerte a Stuttgarti Intergastro kiállítás konyhatechnológia kategóriájának első díját.

Kell ennél több? Válassza Ön is a minőséget, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

 

Miért pont a Rational VCC 311?

Miért pont a Frima VCC 311?A Rational VCC 311 kiválóan alkalmas levesek, húsok, köretek, szószok, zöldségek és desszertek elkészítéséhez, mindezt egy időben, multifunkciós berendezésének köszönhetően. Nagykonyhák elengedhetetlen partnerévé nőtte ki magát ez a Rational termék. Alkalmas vízben és más folyadékban történő főzésre, sütésre, pirításra.

Lássuk, milyen előnyöket élvezhet, aki a Rational VCC 311 segítségével végzi mindennapi munkáját!

  • Praktikusság: A berendezés előnyei közé tartozik, hogy a főzéshez és tisztításhoz használt vizet a lefolyó szelepén engedi le, így nincs szükség külön padlóösszefolyóra.
  • Biztonság: Figyelmeztető jelzésekkel és üzemállapot kijelzővel ellátott, emellett biztonsági hőmérséklet korlátozó van beépítve, ezáltal téve még kényelmesebbé a munkát.
  • Egyszerű kezelhetőség: Az érintőképernyős monitornak köszönhetően felhasználóbarát, és akár még a használati utasítást is megjeleníthetjük a képernyőn, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban.

Amennyiben Ön is szeretne egy igazán sokoldalú nagykonyhai berendezést használni nap, mint nap, bátran keressen fel minket Rational termékünkkel kapcsolatban!

 

Rational szervizre van szüksége?

Frima szervizre van szüksége?Különböző éttermek, vendéglátó egységek konyháin elengedhetetlen a professzionális sütés-főzési technika, amely gyors és hatékony megoldást kínál a személyzet számára. A Rational modellek által ez megvalósulhat, és ahhoz, hogy sokáig szolgálja éttermünk sikerességét, esetleges szervízelés esetén hozzáértőt kell keresnünk!

Nemcsak Rational modellek széles kínálatával várjuk kedves vevőinket, hanem szervizeléssel, tanácsadással kapcsolatban is kereshetnek minket! Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogyha műszaki berendezést vásárolunk, egy esetleges meghibásodás esetén legyen kihez fordulnunk. A Rational termékek esetében még inkább fontos a szakszerű szervizelés, mivel egy nagyon összetett elektronikájú és funkciójú berendezésről van szó. Rational szervízünk rövid időn belül megoldást talál problémájára, a berendezés meghibásodására, tisztában vagyunk azzal is, hogy egy konyhának rendkívüli hátránya támad abból, ha egy ilyen képességű sütő-főző alkalmatosság nem tudja biztosítani a konyha megfelelő tempóját, az ételek minőségét.

Rational szervizünk mindig az Ön rendelkezésére áll, keressen minket a problémák megoldásának érdekében!

 

Induljon vállalkozása minőségi Irinox, vagy Rational berendezésekkel!

Induljon vállalkozása minőségi Irinox, vagy Frima berendezésekkel!Egy induló vállalkozást beindítani mindig jár bizonyos kockázatokkal, különösen, ha vendéglátásról van szó. Vajon megtérül a befektetés, lesznek-e érdeklődők, tetszeni fog-e a vendégeknek a hely és az ételek, a siker kitart-e hosszú távon is?

A szerencse mellett jó adag tudatosság is szükséges a sikerhez. Ne spóroljon semmin, de válogassa meg, hogy mit és hogyan használ! A minőségi berendezések, a konyhai eszközök és gépek kiválasztása kulcsfontossággal bír!

Hadd ajánljuk konyhájába a Kombiplusz termékeit, amelyekkel a kezdetektől fogva olyan konyhát teremthet és működtethet, ami beváltja a hozzá fűzött reményeket! Rational és Irinox konyhai berendezéseink használatával időhatékony és eredményes módon kivitelezheti az összes fázist az előkészítéstől a tálalásig. Ezeket a berendezéseket úgy tervezték, hogy egyszerre több tevékenységet is lehessen végezni velük, miközben az igényeknek megfelelően beállíthatóak. Tároljon, hűtsön, süssön, főzzön, pároljon Kombiplusz termékekkel, Irinox és Rational gépekkel és vigye sikerre induló vállalkozását!

 

Korszerű berendezés vendéglátóegységének konyhájába? Döntsön a Rational mellett!

Korszerű berendezés vendéglátóegységének konyhájába? Döntsön a Frima mellett! Aki éttermet vezet, mindig a legjobbra törekszik az ételek minősége terén, azonban, hogy ezek esetében valóban magas színvonalat biztosíthasson, korszerű, modern berendezésekkel kell felszerelnie a konyhai részleget. Ha Ön is ilyen berendezéseket keres, válassza a sokoldalú Rational termékeket!

A Rational szakemberei célul tűzték ki, hogy olyan sütőalkalmatosságokat biztosítsanak a különböző vendéglátóegységeknek, melyekkel rövid időn belül ízletes fogásokat tudnak előállítani a vendégek számára, hiszen vitathatatlan, hogy azok az éttermek tudnak népszerűségre szert tenni, ahol a kulináris élvezetek kéz a kézben járnak a gyors kiszolgálással.

A Rational berendezések korszerű technológiájuknak köszönhetik kedveltségüket, hiszen egyszerre több fogás készíthető el, így használatukkal az éttermekben többé nem lehet probléma azzal kapcsolatban, hogy mindenki időben megkapja a rendelését.

Ha további információkat szeretne megtudni a Rational sütőkről, vagy megvásárolná a kiszemelt berendezést, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Korszerűsítés a konyhai részlegen? Válassza a Rational VCC berendezéseket!

Korszerűsítés a konyhai részlegen? Válassza a Rational VCC berendezéseket! Ahhoz, hogy egy vendéglátóegység mindig színvonalas szolgáltatásokkal és ínycsiklandó fogásokkal várhassa a vendégeit, elengedhetetlen, hogy a tulajdonosai korszerű berendezésekkel szereljék azt fel. Ha Önnek is fontos, hogy modern készülékekkel biztosíthasson minőségi kiszolgálást, egyúttal pedig az alkalmazottai dolgát is megkönnyítené, válassza a Rational VCC berendezéseket!

A RationalVCC berendezések korszerűek és megbízhatóak, ráadásul lerövidítik a főzéssel járó teendőket. Szinte a szakácsok és a segédeik keze alá dolgoznak, így nem csak a finom falatok garantáltak, hanem a gyors kiszolgálás is, aminek köszönhetően vendégei elégedetten távozhatnak étterméből. A Rational VCC termékek kifejezetten azokba a konyhákba lettek tervezve, ahol folyamatos a munka, és mindig nagy látogatottságra lehet számítani, hiszen egyszerre több főzési folyamatot is ellátnak, vagyis több fogás is készülhet egy időben a segítségükkel.

Ha további kérdései lennének a Rational VCC berendezésekről, vagy megtapasztalná előnyeiket, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A Rational VCC  segítségével gyerekjáték a főzés, sütés, párolás!

Miért járnak az emberek étterembe? Természetesen azért, mert szeretnének maguknak egy gondtalan estét és eközben szívesen esznek  egy jót. Az étterem felelőssége, hogy ezt a gondtalan szórakozást és élvezetet biztosítsa a vendégeknek. Ebben nyújt segítséget egy olyan profi konyhai berendezés is, mint amilyen a Rational Vario Cooking Center, röviden a Rational VCC.

A Rational VCC túlzás nélkül az étterem konyhájának a lelke lehet. Mindent rá lehet bízni, egyszerre több feladatot is gond nélkül megvalósít. Főzés, sütés, párolás, egyik konyhai feladat sem jelent gondot, amivel finom ételek készülnek. Ha nagy a hajrá, a konyhát megrohamozták a rendelésekkel, csúcsidő van, a Rational VCC-re mindig lehet számítani.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk Rational VCC készüléket, szerelje fel a konyhát megbízható, nagy teljesítményű konyhai berendezésekkel! A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Share Button
© 2019 kombiplusz.hu. Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Tájékoztató
Go to Top