Flickr
Facebook
Twitter
Tweet
Google+
Youtube
Pinterest

Műszaki adatok / Irinox

Irinox Easy Fresh

Gép tipus Szél., mélység, magasság tömeg teljesítmény
Irinox E.F 20.1 790x771x870 mm 112 kg 1,2 KW
Irinox E.F 30.1 790x971x1595 mm 207 kg 2,9 KW
Irinox E.F 45.1 790x972x1970 mm 242 kg 3,7 KW

 Irinox Multi Fresh MyA

Gép tipus Szél., mélység, magasság tömeg teljesítmény
Irinox M.F 25.1 PLUS 790x771x870 mm 115 kg 1,2 KW
Irinox M.F 30.2 PLUS 870x902x870 mm 140 kg 2 KW
Irinox M.F 45.1 PLUS 790x962x1595 mm 217 kg 3,6 KW
Irinox M.F 70.1 PLUS 790x962x1970 mm 275 kg 5,3 KW
Irinox M.F 85.2 PLUS 870x1092x1970 mm 305 kg 6,2 KW

 

Irinox – Társ a konyhában

Ha konyhai berendezésekről beszélünk, alapvető elvárásunk, hogy igényeinknek megfelelően működjön, különösen igaz ez a különböző vendéglátó egységekre, ahol a termékek frissessége befolyásolja az elkészített ételek minőségét. Ám, ma már annyi féle berendezés jön évről-évre a piacra, hogy a vásárlók értelemszerűen elkezdik összehasonlítani a különféle termékek teljesítményét.

Irinox – Társ a konyhábanAmennyiben Ön most készül éttermet nyitni, vagy lecserélné konyhafelszerelését vendéglátó egységében, nálunk a legjobb helyen jár! Az Irinox berendezések kifejezetten éttermi körülményekre lettek kifejlesztve, olyan séfek és konyhai dolgozók számára, akiknek mindig szükségük lenne még egy kézre.

Tegye még egyszerűbbé és gyorsabbá a konyhai műveleteket nagyteljesítményű, megbízható Irinox berendezéssel! Ne feledje, ha a konyhában gördülékenyen halad a munka, az még több vendéget csal éttermébe! Nézze át Irinox berendezéseink paramétereit, és hozzon kiváló döntést vállalkozása sikere érdekében!

 

 

Az Irinox helyes használatáról

Az Irinox helyes használatárólAz Irinox termékek ma már szinte minden minőségi étteremben jelen vannak, hiszen segítségükkel a munka gyorsabban és gördülékenyebben halad. Fontos az is, hogy ezek a gépek csak akkor tudnak hatékonyan működni, ha helyesen használjuk őket a konyhában. Ehhez adunk most pár tippet és tanácsot:

  • Az Irinox beüzemelése csakis szakember által történhet meg. Ne is próbálkozzunk saját kezűleg a munkával, mert azzal nemcsak a gépben, hanem saját magunkban is kárt tehetünk!
  • Tisztítása előtt mindenképpen áramtalanítani kell a készüléket. Nem elég csak a főkapcsolót kikapcsolni, a csatlakozót is minden esetben ki kell húzni!
  • Az Irinox használatánál nem szabad fedőt vagy bármilyen szigetelőanyagot helyezni az edényekre, ugyanis minél nagyobb felületen érintkezik a hideg levegő az étellel, annál rövidebb ideig tartanak a programok.
  • Érdemes az Irinoxba maximum 3,5 kilogrammnyi élelmiszert elhelyezni edényenként, amiknek vastagsága nem haladja meg a 8 centimétert.

Ha Ön is szeretne egy professzionális gépet konyhájába, válassza az Irionox termékeit!

 

Modern konyhát szeretne? Vásároljon Irinoxot!

irinoxA nagyüzemi konyhák megfelelő berendezése nagyon fontos, nem csak higiéniai és esztétikai szempontból, hanem azért, hogy praktikusak, könnyedén használhatóak legyenek, ezzel növelve a hatékonyságot. Ahhoz, hogy mindez lehetővé váljon, olyan berendezéseket szükséges választani, melyek modernek és megfelelnek minden előírásnak.

Azonban ha nem csak egy olyan gépet szeretne, amely ellátja a funkcióját, hanem olyat, ami magasan felülmúlja az elvárásokat, akkor válasszon Ön is az Irinox termékei közül!

Mi arra törekszünk, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújtsuk konyhatechnológia terén, Önnek pedig már nincs is más dolga, mint kiválasztani kínálatunkból a leginkább megfelelő berendezéseket. Hogy ez miért legyen éppen Irinox? Azért, mert kialakítása tökéletesen megfelel a modern konyhák szükségleteinek!

Profi kialakítás, tartósság, modern megjelenés és funkciók – ne tétovázzon tovább, szerelje fel Irinox termékekkel konyháját még ma! Ne feledje, a nálunk vásárolt eszközökkel csak jól járhat!

 

A konyha éke: Irinox

A konyha éke: IrinoxAz éttermek egyik alap felszerelése közé tartozik a sokkoló hűtő, amelynek segítségével az elkészült ételt +70 oC-ról +3 oC-ra lehet visszahűteni 90 perc alatt. A cél, hogy az étel közepe +3 oC-os legyen, melyet az úgynevezett maghőmérő szonda segítségével ellenőriznek. Ennek köszönhetően az étel olyan marad napokkal később is, mintha abban a pillanatban készítették volna el, ugyanolyan friss és értékes tápanyagaiból sem veszít.

Az Irinox termékek ebben is az élen járnak! Lássuk, milyen eljárásokat lehet alkalmazni a sokkolás folyamatában:

  1. Lágy sokkolás: A sokkolás folyamatában csökkenti a belső hőmérsékletet +3 oC-ig, így az étel külseje nem fagy meg és állaga sem változik. Főleg süteményeknél, leveseknél és tésztaféleségeknél előnyös.
  2. Kemény sokkolás: Az étel hőmérsékletét előbb -18 oC-ra csökkenti, majd innen melegíti vissza +3 oC-ra. Ez inkább a sűrűbb ételeknél javasolt eljárás, mint a húsok vagy zsírosabb ételek. Fontos, hogy ezek maximum 3 napig állnak el.

Amennyiben konyhájába sokkoló hűtőt szeretne vásárolni, válassza az Irinox termékét! A jól ismert színvonal garantáltan nem okoz csalódást!

 

Irinox, a hűtés mestere

Irinox, a hűtés mestereA vendéglátásban az ötcsillagos minősítésekhez elengedhetetlen a minőségi és friss alapanyagok felhasználása. Ezekkel lesz igazán intenzív ízű és finom az elkészült étel, legyen az leves, desszert vagy akár saláta. A friss alapanyagok mellett az is fontos, hogy maga az elkészült étel is minél tovább megőrizze frissességét. Ebben segít az Irinox Easy Fresh.

A profi konyha profi konyhai berendezések nélkül mit sem ér, csak az ilyen konyhai gépek képesek biztosítani a megfelelő színvonalat vendéglátós környezetben. Nagy mennyiségű étel tárolására alkalmas, hosszan frissen tartó gépet keres? Az Irinox Easy Fresh ilyen konyhai berendezés. Mi az, amiben különbözik a közönséges hűtőktől? Az Irinox Easy Fresh nagyszerűsége abban áll, hogy az elkészült ételt akár egyenesen a sütőből is berakhatjuk, anélkül, hogy megvárnánk, amíg kihűl. Ez sok időt megspórol, és nem idéz elő az étel minőségében sem változást. Az Irinox megőrzi az étel színét, textúráját, alakját, illatát, pont úgy, ahogyan előtte elkészült.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg konyhai berendezéseinket!

 

Irinox: a nyári szezonban is számíthat rá!

Irinox: a nyári szezonban is számíthat rá!Nyáron sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy az ételek idő előtt megromlanak, elveszítik frissességüket. Ilyenkor lerövidül az alapanyagok és a kész fogások eltarthatósági ideje is. Különösen figyelni kell tehát arra, hogy mit hogyan és hol tárolunk.

Az Irinox berendezéseivel az Ön konyhájában nem lesz gond a hűtéssel és fagyasztással, mert kiváló teljesítménnyel bíró és megbízható konyhai berendezésbe kerülnek az ételek. Vannak olyan fogások, amiket előre el kell készíteni és a tálaláshoz már csak elővenni őket a fagyasztóból, illetve a hűtőből. A megmaradt, de még felhasználható alapanyagok, ételek szintén fagyasztóba kerülhetnek.

Az Irinox nagykonyhai gépek használatával az ételek sokáig frissek maradnak, a legnagyobb nyári melegben sem fognak idő előtt megromlani. Ráadásul az Irinox termékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók igényeihez igazodjanak, ellenőrzött hűtésre is képesek.

Keressen minket honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és ismerje meg az Irinox nagykonyhai gépeket!

 

Felújítás alatt a vendéglátóegység? A konyhából nem hiányozhatnak az Irinox berendezések!

Felújítás alatt a vendéglátóegység? A konyhából nem hiányozhatnak az Irinox berendezések! A technika rohamosan fejlődik, mely a vendéglátóegységekre is igaz, így a létesítményeket bizonyos időnként érdemes modernizálni, hiszen ahhoz, hogy a vállalkozás folyamatosan fejlődhessen, haladni kell a korral. A felújításkor nemcsak az étkező részleg korszerűsítésére érdemes sort keríteni, hanem a konyhai terület átalakítására is. Ha Önnek is fontos, hogy korszerű, vendégközpontú körülményekkel várja az embereket, szerezze be konyhai részlegébe az Irinox nagykonyhai berendezések egyikét!

Az Irinox berendezések egyetlen felújított, modern konyhai egységből sem hiányozhatnak. A készülékek jelentős mértékben megkönnyítik a szakácsok munkáját, egyúttal pedig a kiszolgálás is sokkal gyorsabbá válhat, ugyanis az Irinox berendezésekkel egyszerre akár több konyhai művelet is elvégezhető úgy, hogy az nem válik a kész fogás rovására.

Tapasztalja meg Ön is az Irinox nagykonyhai berendezések előnyeit, melyek megvásárlásához bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Share Button
© 2019 kombiplusz.hu. Minden jog fenntartva. Adatvédelmi Tájékoztató
Go to Top