Szerviz

A Kombi Plusz Kft a Rational International, valamint a Frima hivatalos szervizpartnere. Ennek szigorú feltételei vannak, cégünket minden évben auditálja a Rational műszaki képviselője. Fontos tudni, hogy nem minden Rational forgalmazó rendelkezik ezzel a minősítéssel. A hivatalos Rational kombi szervizpartnerek listája megtalálható a következő oldalon:

http://www.rational-online.com/en_int/service/rational_service_partners/index.html

Szervizes kollégáink rendszeresen részesülnek továbbképzésben a németországi gyárban szervezett szerviztanfolyamokon, hogy ismereteik folyamatosan bővüljenek és lépést tartsanak a termékfejlesztéssel.


Amennyiben műszaki problémája van, hívja az alábbi telefonszámok valamelyikét:

Tasnádi György, szervizvezető: 30/3481180

Berecz János, (Kelet-Magyarország: Debrecen): 70/7729005

Iroda (központi szám): 061/253-8058 ,  mobil: 30/685-0552

Száler Péter (ügyvezető): 30/231-5894

 A Kombi Plusz Kft a Rational és a Frima hivatalos szerviz partnere:

RSP_Certificate_WE_5S_2015_HU KombiPlusz_56443  certificate frima péter

 

Frima termékek javítása a tökéletes működés érdekében!

Frima termékek javítása a tökéletes működés érdekében!Sajnos minden eszközről elmondható, hogy az évek során elévül vagy meghibásodik, és akárhogy is van, előfordulhat ez a Frima termékekkel is, kiváló minőség ide vagy oda.

Frima – minden konyha sztárja!

A Frima termékek a szakácsok kedvencei, hiszen nagy előnyt és segítséget jelentenek a konyhában a gyors és finom ételek elkészítésében.

Pontosan ezekért az előnyökért nehéz a Frima termékeket nélkülözni a konyhákból, hiszen nagyban megkönnyítik és lerövidítik a szakácsok munkáját, a vendégek pedig igénylik a gyors kiszolgálást és a finom ételeket.

Igényes szerviz, gyors megoldás!
Meghibásodás esetén fontos a gyors és szakszerű segítségnyújtás, amit leginkább csak egy igazán tapasztalt szerviz nyújthat.

Mi arra törekszünk, hogy minél gyorsabban megjavítsuk Frima termékeiket, így azok minél hamarabb visszakerülhetnek megérdemelt helyükre: a konyhába.

Ne habozzon, ha úgy látja, hogy meghibásodott Frima készüléke. Keressen minket elérhetőségeinken és mi segítünk!

 

Praktikusság és modernitás egy készülékbe zárva

Praktikusság és modernitás egy készülékbe zárvaNapjaink legfontosabb elvárása a gyorsaság és a minőség. Ez a két fogalom első hallásra nem éppen összeegyeztethető, ám mégsem lehetetlen küldetés! Vannak ugyanis olyan modern eszközök, melyek tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Ilyen például a Rational sütő is!

Ez a praktikus és modern szerkezet minden előnyt magába zár, amely az optimális konyhai gépekkel szemben elvártnak mondható. Segítségével többé nem rémálom az ételkészítés, legyen szó egy vendéglő konyhájáról, vagy egy nagyüzemi pékségről! A Rational sütő megoldást kínál minden problémára, mellyel a hagyományos sütők világában találkozhatunk. Szabályozása egyszerű és a benne készült ételek minősége is páratlan!

Azonban minden szerkezetnél előfordulhat, hogy valami hiba csúszik a működésbe. Rational szervizünk erre is megoldást kínál Önnek! Bízza magát az egyedülálló sütők megbízhatóságára, és probléma esetén is keressen minket bizalommal! Készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

 

Bízza ránk Rational gépének javítását!

Bízza ránk Rational gépének javítását!Egy jól és hatékonyan működő étteremben ma már szinte elengedhetetlen a modern Rational gépek használata. A Rational gépek segítségével mindenféle konyhai feladatot el tud végezni, így nem csak meggyorsítják az egyes munkafolyamatokat, hanem meg is könnyítik a dolgozók munkáját és így jóval hatékonyabb lesz a konyha működése.

Azonban mint minden elektronikus készülék, sajnos a Rational gépek is meghibásodhatnak. Ilyen esetben mielőbb forduljon velük Rational szervizünkhöz, hiszen minél előbb megkezdjük a hiba elhárítását, annál kevesebb időre esik majd ki és annál előbb tudja az étterem újra használni a gépet.

Ha hibát észlel Rational gépében, ne próbálja azt házilag megjavítani, forduljon minden esetben szakszervizünkhöz, ahol megfelelő eszközökkel rendelkezünk a javításhoz! Tapasztalt kollégáink gyorsan megtalálják a hiba forrását és a lehető leghamarabb kijavítják azt.

Forduljon hozzánk bizalommal Irinox vagy Frima gépek szervizelésével kapcsolatban is!

 

Miért érdemes minket választani, ha javításról van szó?

Miért érdemes minket választani, ha javításról van szó?Egy étterem konyhájában minden elvesztegetett perc jelentőséggel bír – ugye Ön sem szeretné, ha éppen a nagykonyhai berendezések miatt csúsznának el a rendelések? Ne aggódjon, mi tudjuk, hogyan előzheti meg a problémákat, vagy miként lendülhet hamar túl rajtuk! Hívjon minket!

Mivel cégünk az eladás mellett Rational szervizként és Frima szervizként is működik, így valóban egy helyről kaphat meg minden szükséges szolgáltatást. Akár akkor, ha csak ellenőriztetni szeretné a gépeit, hogy biztos lehessen benne, minden rendben van, akár olyan problémát szeretne javíttatni, amely korlátozza a rendeltetésszerű működést, ránk számíthat!

Hivatalos Rational szervizként és Frima szervizként mi olyan javítási szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, amelyek valóban az adott gépcsaládhoz lettek kialakítva. Mi kívül-belül ismerjük az általunk forgalmazott konyhai gépeket, ezért megbízhatóbb helyre nem is fordulhatna, ha valamilyen probléma adódott. Keressen minket bizalommal Ön is!

 

Rational szerviz: azonnal megjavítjuk!

Rational szerviz: azonnal megjavítjuk!Mi lehet a legnagyobb csapás egy szinte mindig maximális teljesítményen működő konyha esetében? Természetesen az, ha valamelyik nélkülözhetetlen nagykonyhai berendezés nem képes ugyanazon a hatásfokon működni, mint addig. Egy meghibásodott sütő, egy olvadó fagyasztó vagy egy folyton megtorpanó pároló már valódi pánikra adhat okot a konyhában.

Ilyenkor azonnali cselekvésre van szükség, különben beláthatatlan következményei lesznek a késlekedésnek. Gondoljon csak bele! A konyha addig megszokott üteme hirtelen lelassul, a rendelések feltorlódnak, az összeszokott csapatmunka akadozik. Egész egyszerűen képtelenek kiszolgálni az igényeket, megadni a vendégeknek azt, amit szeretnének, és azt a színvonalat hozni, amit addig nyújtottak. Egyszóval egy ilyen bonyodalom időkieséssel, profitkieséssel is jár.

Rational szervizünk felkészült az ilyen helyzetekre is! Forduljon hozzánk bizalommal, ha problémája akad Rational berendezésével, és bízza profi szakemberekre a javítást, hogy minden visszabillenjen a megszokott kerékvágásba!

 

Elromlott a sütőgép? Vegye igénybe Rational szervizszolgáltatásunkat!

Elromlott a sütőgép? Vegye igénybe Rational szervizszolgáltatásunkat!Azok, akik a vendéglátásban vagy kereskedelemben tevékenykednek, tisztában vannak vele, hogy bizonyos berendezések meghibásodása esetén mekkora kieséssel kell számolni. Sajnos nincs ez másként a Rational sütők esetében sem.

Ha egy étteremben, pékségben, cukrászdában vagy üzemben meghibásodik a sütő, az hatalmas hátrányt jelent. Éppen ezért elengedhetetlen a Rational szerviz, melynek segítségével rövid határidőn belül újra üzembe helyezhető az adott berendezés, hogy a veszteségek minimalizálhatóak legyenek!

Rational szerviz szolgáltatásunk rugalmasan igénybe vehető, hiszen tudjuk, hogy a baj mindig akkor üti fel a fejét, mikor a legkevésbé számítunk rá, és amikor a legnagyobb szükség lenne a berendezésre. Éppen ezért a Rational szerviz hatékony, gyors és professzionális szolgáltatást biztosít minden Rational tulajdonos számára!

Ne hagyja, hogy a kiesés gondot okozzon üzletének, hívjon minket azonnal a mielőbbi segítség érdekében!

 

Érvek Frima szervizünk mellett

Érvek Frima szervizünk mellettA Frima márka csúcsminőséget képvisel, de sajnos, mint minden más elektronikai berendezéssel, úgy a Frima sütőkkel is előfordulhatnak problémák, kisebb meghibásodások, amelyek szerencsére gyorsan megszüntethetők, ha a hivatalos Frima szervizünket választja!

Nagyon fontos, hogy ha vendéglátóegységének konyhájába Frima márkájú berendezéseket építtetett be, bármilyen baj esetében a márka szakértőihez forduljon, hiszen kifejezetten ezekre a berendezésekre specializálódtak, ennek köszönhetően tisztában vannak a tipikus hibákkal, jelenségekkel! Frima szervizünkben szakembereink már apró jelzésekből felismerik a berendezések problémáit, így nem fordulhat elő az az eset, hogy más területeken keresnék a bajt, ezáltal rosszul kiviteleznék a javítási munkálatokat!

Mivel a technológiai fejlődés a Frima berendezéseket sem kerüli el, fontos, hogy szakembereink naprakészek legyenek, ezért rendszeres továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy Frima szervizünk minőségi javítási szolgáltatást nyújthasson!

Keressen minket bizalommal!

 

Hibát észlel Rational berendezésével kapcsolatban? Bízza a márkaszervizre a javítást!

Hibát észlel Rational berendezésével kapcsolatban? Bízza a márkaszervizre a javítást!A Rational berendezések világhírnévre tettek szert megbízhatóságuknak és minőségüknek köszönhetően, azonban az állandó használat és az egyéb fizikai hatások nem kímélik ezen gépeket sem, így előbb, vagy utóbb hibát észlelhet működésük közben, amivel azonnal szükséges szakemberhez fordulni! Ha kifejezetten olyan szakembereket keres a javításhoz, aki kellően jártas a Rational berendezések terén, forduljon bizalommal szervizünkhöz!

Rational szervizünk munkatársai kifejezetten a Rational berendezésekre szakosodtak, emellett folyamatosan képzik magukat és tájékozódnak az új modellekről annak érdekében, hogy minőségi szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleinknek! Rational szervizünk számára nincs lehetetlen, kollégáink minden problémát megoldanak, viszonylag rövid határidőn belül, ami főként tapasztalatuknak és maximalizmusuknak köszönhető!

Ne essen pánikba, ha jelentkezik a baj, inkább hívja telefonon Rational szervizünket!

 

Ne okozzon csalódást vendégeinek, inkább hívja a Frima szervizt!

Ne okozzon csalódást vendégeinek, inkább hívja a Frima szervizt!Sajnálattal tudatjuk kedves vendégeinkkel, hogy éttermünk technikai okok miatt határozatlan ideig nem üzemel! Ugye Ön sem szeretné, ha ilyen üzenetet kellene kitennie az étterme bejáratára? Pedig könnyen megtörténhet, ha nem figyel arra, hogy a felmerülő problémákat idejekorán elhárítsa! Ilyen hirtelen jött gond lehet az, amikor a sütő, vagy bármelyik konyhai berendezés elromlik.

Ne aggódjon, mert Frima szervizünkben mindig van idő az Ön éttermére is! Keressen fel minket, és bízza szakembereinkre a probléma elhárítását! A Frima berendezések sokoldalúak, megbízhatóak, nagyteljesítményűek, igazi nélkülözhetetlen alapdarabjai egy éttermi konyhának; de persze csak akkor, ha működnek is. Ami elromolhat, az előbb-utóbb el is romlik. Frima szervizünkben mi meg is tudjuk javítani!

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és igénybe veheti szolgáltatásainkat, amint szüksége lesz rá! Hívja a megbízható Frima szervizt!

 

Rational szervizünknek semmi sem jelenthet kihívást!

Rational szervizünknek semmi sem jelenthet kihívást! A Rational név nem lehet ismeretlen azok számára, akik nap, mint nap éttermek, vagy hotelek konyháin dolgoznak, ugyanis a Rational sütőberendezések nélkülözhetetlenek egy modern konyhából. Nem véletlen, hogy egy esetleges meghibásodás komoly leállásokhoz is vezethet, de a jó hír az, hogy bármilyen felmerülő probléma orvosolható, ugyanis Rational szervizünk szakembereinek semmi sem jelenthet kihívást.

Rational szervizünk szakemberei több éves gyakorlati tudásuknak és tapasztalatuknak köszönhetik azt, hogy számukra semmilyen meghibásodás nem jelenthet problémát, ezáltal a szervizelési idő is rövidülhet, így nem kell heteken át nélkülözni a Rational sütőt a konyhából. Rational szervizünk rugalmas és ügyfélorientált, ezért nem csak a márka azonossága miatt érdemes mellettünk dönteni, hanem modern, kedvező szolgáltatásaink miatt is.

Bármilyen problémát észlel a márka berendezéseinél, forduljon hozzánk bizalommal, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Share Button